EV / Hybride

Er verschijnen steeds meer hybride, plug-in hybride én elektrische auto’s op de weg die ook onderhoud nodig hebben en gerepareerd moeten worden. Vanwege de grote hoeveelheid complexe elektronica en bijkomende hoge spanningen die de accu’s leveren, wagen veel autobedrijven zich niet aan APK, onderhoud en reparaties van deze voertuigen.

Hoewel een volledig elektrische auto veel minder onderhoud nodig heeft dan een conventioneel voertuig, moeten er nog steeds banden vervangen en remmen onderhouden worden. Onderhoud blijft derhalve ook bij EV’s en semi elektrische auto’s noodzakelijk.   

Het onderhoud van een hybride of elektrische auto vraagt echter om diepgaande expertise en veel uitgebreidere kennis dan onderhoud aan een auto met een verbrandingsmotor. Hierom is het cruciaal om deze auto’s te laten onderhouden door een bedrijf met verstand van zaken.

DTS Lopik is zo’n bedrijf. Wij zijn pioniers in het onderhouden en repareren van hybride en elektrische voertuigen en op de hoogte van de allernieuwste technieken en toekomstige ontwikkelingen. DTS Lopik geeft bovendien garantie op deze onderhoud en reparaties.    

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze periodiek onderhoudsadvies door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Neem ook een kijkje in onze werkplaats

Onderhoud, reparatie en APK

Banden

Transmissie

Tuning

ADAS