Crash Data Reset

Crash Data Reset is geen uitdrukking die u als autobezitter dagelijks hoort of waar u regelmatig mee te maken heeft. Toch is Crash Data Reset in de autobranche een steeds vaker voorkomend fenomeen.

Alle voertuigen die van de Rijksdienst Wegverkeer (RDW) een nieuwe typegoedkeuring krijgen, hebben airbags, automatische gordelspanners en elektronische regeleenheden die deze onderdelen monitoren en – indien nodig zoals in het geval van een aanrijding – activeren.

Als een voertuig bij een aanrijding betrokken is geweest waarbij de airbags of gordelspanners geactiveerd zijn, worden de regeleenheden geblokkeerd. De reden hiervoor is dat airbags en gordelspanners die geactiveerd zijn geweest, vernieuwd moeten worden.

Om de veiligheids-blokkade op te heffen kun je twee dingen doen; een kostbare nieuwe module kopen of – tegen een een veel acceptabeler en betaalbaarder tarief – een Crash Data Reset laten uitvoeren, ofwel de elektronische regeleenheid resetten.

Ongeacht wat de reden voor de blokkade is, DTS Lopik is expert in het opheffen ervan. Omdat wij alle automerken en modellen van jong tot oud in onze werkplaats krijgen en door intensief onderzoek, is voor ons geen module onbekend en geen technologie te complex.

DTS Lopik Crash Data Reset is snel, betaalbaar, professioneel en heeft garantie.

DTS Lopik wist crash data elektrische stuurbekrachtiging Volkswagen Group zonder stuurkolom te vervangen

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze periodiek onderhoudsadvies door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Neem ook een kijkje in onze werkplaats

Onderhoud, reparatie en APK

Banden

Transmissie

ADAS