diagnose

Om het milieu te beschermen en om uw veiligheid en die van uw omgeving te vergroten, krijgen auto’s steeds meer computers die de verbranding en rij-prestaties regelen. Al deze elektronische regeleenheden ontvangen informatie van sensoren in en rondom de auto, staan met elkaar in verbinding en communiceren met elkaar.

Door al deze verbindingen, in combinatie met de onbegrensde datamogelijkheden, is het einde van de complexiteit en mogelijkheden van computersystemen nog lang niet in zicht. De keerzijde van al dit goeds echter is dat als er een storing in een van de systemen ontstaat, het soms een enorme klus kan zijn om de oorzaak te vinden en het probleem op te lossen.

DTS Lopik heeft jarenlange ervaring in het diagnosticeren van eenvoudige en complexe voertuigstoringen. Dankzij onze diepgaande kennis en uitgebreide assortiment speciaal-gereedschap in combinatie met dezelfde diagnose-apparatuur als de officiële merkdealer, zijn wij altijd in staat de oorzaak van een storing te vinden.

Om te voorkomen dat u onverwachts en ongewild met hoge diagnose-kosten geconfronteerd wordt, houden we u gedurende onze zoektocht continu op de hoogte van de vorderingen. Samen met u bespreken we eventuele vervolgstappen. Zo kunt u altijd op ieder moment zelf bepalen tot hoe ver u wil gaan.

In onze werkplaats kunnen wij alle autotechnische storingen oplossen. Vanzelfsprekend hoort het zogenoemde coderen, programmeren, inleren en bekendmaken van nieuwe elektronische modules bij het vervangen of vernieuwen van defecte onderdelen.    

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze periodiek onderhoudsadvies door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Neem ook een kijkje in onze werkplaats

Onderhoud, reparatie en APK

Banden

Transmissie

ADAS