DTS Lopik levert, slijpt en programmeert autosleutels

DTS Lopik is specialist in het kopiëren, repareren van autosleutels voor personenauto’s en bestelwagens. We slijpen de sleutels niet alleen zelf, maar laten ze ook weer verbinding maken met de centrale portiervergrendeling en startonderbreker van het voertuig. 

Om diefstal te voorkomen hebben vrijwel alle personenauto’s en bestelwagens een elektronische startonderbreker of startblokkering. Om de startblokkering te ontgrendelen en het voertuig te kunnen starten, zit in de behuizing van de autosleutel een transponder die met de computer van het voertuig communiceert. De autosleutel is tegelijkertijd een afstandsbediening voor de centrale portiervergrendeling. 

Betrouwbaar en gespecialiseerd

Er bestaan veel verschillende soorten autosleutels. Het spreekt voor zich dat als een autosleutel kwijt of defect is en gekopieerd of gerepareerd moet worden, dit geen klusje is dat op iedere straathoek gedaan kan worden. De sleutel moet immers niet alleen geslepen worden, maar daarbij ook kunnen communiceren met de computer van de auto. 

Vanwege de veiligheid is het van groot belang dat het bedrijf dat deze sleutels na kan maken betrouwbaar en gespecialiseerd is. DTS Lopik is zo’n bedrijf. Wij kunnen vrijwel alle autosleutels van alle automerken en modellen leveren. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de elektronica van de sleutels met uw auto matcht. Neem voor meer informatie contact met ons op.

DTS Lopik levert slijpt en programmeert autosleutels
DTS Lopik levert slijpt en programmeert autosleutels