DTS Lopik installeert originele cruise control in alle Volkswagen Groep merken en modellen

Autospecialist DTS Lopik kan de originele cruise control in alle Volkswagen Groep-merken en modellen waaronder de meer bewerkelijke Volkswagen up!, Skoda CITIGO en SEAT Mii installeren en programmeren. 

Cruise control is al lange tijd een razend populaire accessoire omdat het systeem de snelheid van een auto constant houdt zonder het gaspedaal aan te raken. Het rijden wordt hierdoor meer ontspannen, comfortabeler én daardoor veiliger. Dankzij het regelmatige toerental van de motor daalt bovendien het brandstofverbruik.

Originele cruise control Audi, Volkswagen, Skoda en SEAT 

Om cruise control achteraf in te bouwen, is gedegen kennis, kunde en ervaring nodig. Zo moet onder andere het stuur met daarin de airbag gedemonteerd worden, de stuurkolom met daarin de cruise control bediening geplaatst worden. Ook moeten soms – afhankelijk van merk en model – extra draden worden aangelegd, stekkers veranderd worden of andere regelmodules gemonteerd worden.

Nadat de hardware geplaatst is en de aansluitingen aangepast zijn, moet de cruise control met het elektronische systeem van de auto communiceren. Dit en bovengenoemde werkzaamheden, maken cruise control inbouwen en programmeren bij sommige Volkswagen Groep auto’s zoals de Volkswagen up!, Skoda CITIGO en SEAT Mii een complexe klus.

DTS Lopik is gespecialiseerd in inbouw en programmering van cruise control voor alle Volkswagen (VAG) merken en modellen waaronder Audi, Volkswagen, Skoda en SEAT. Wij gebruiken de originele Volkswagen Groep onderdelen zoals bedrading, stekkers en schema’s. Wat er ook moet gebeuren, wij regelen het.

Wilt u meer weten over het inbouwen van cruise control? Neem dan contact met ons op.