Chiptuning

Hoewel moderne auto’s al heel goede rijeigenschappen en rij-prestaties hebben, is er altijd ruimte voor (in veel gevallen) significante verbetering en valt er nog heel veel winst te behalen.

De meest gebruikte en minst omslachtige methode om een auto nog beter te maken is chiptuning of ecu tuning. Dankzij chiptuning gaan personenauto’s en bestelwagens nog lekkerder rijden, worden ze nog sterker en sneller en daalt in veel gevallen zelfs het brandstofverbruik.

Er zijn veel gerenommeerde specialisten, maar helaas ook minder goede bedrijven die autotuning aanbieden. Hierom is het belangrijk dat een tuner garantie op zijn werk kan geven en dat de autobezitter in geval van problemen terug kan vallen op een erkende specialist.

Benzine- en dieselmotoren worden dankzij tuning sterker en de reactie van het gaspedaal wordt beter, waardoor de auto soepeler en fijner wordt om mee te rijden. Ook zal het brandstofverbruik dalen. Om deze redenen laten veel automobilisten hun auto chiptunen. Ook hebben wij veel klanten die bij ons hun camper of trekauto voor de caravan laten tunen.   

DTS Lopik heeft jarenlange ervaring met het tunen van alle veel voorkomende automerken en modellen. De tuningfiles zijn afkomstig van de gerenommeerde Nederlandse leverancier DTC Tuning. Heeft u speciale vragen of wensen? Daag ons uit, wij helpen u graag!

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte met onze periodiek onderhoudsadvies door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief

Neem ook een kijkje in onze werkplaats

Onderhoud, reparatie en APK

Banden

Transmissie

Tuning

ADAS